Revalideren na corona

Veel Nederlanders hebben het Corona-virus gehad. Gelukkig zijn de meeste hersteld of nog aan het herstellen. Veel mensen houden langdurige klachten na het oplopen van het Corona-virus.

Revalideren bij langdurige coronaklachten

Langdurige coronaklachten bestaan vaak uit lage belastbaarheid, krachtsverlies, ademhalingsproblemen, conditieverlies, onverklaarbare emoties, duizeligheid, spier- en/of gewrichtspijnen en extreme vermoeidheid. 

Deze klachten maken het dagelijks leven moeilijk. Het is nog niet volledig duidelijk hoe en wanneer deze klachten verdwijnen. Daarom is het belangrijk om het herstelproces met de juiste hulp en zorg te doorlopen. Medifit Fysiotherapie biedt die hulp. Onze specialisten staan klaar om jou te ondersteunen bij het revalideren na Corona.

Longfysiotherapie

Bij Medifit Fysiotherapie hebben onze longfysiotherapeuten zich ontwikkeld als post COVID specialisten. Met de opgedane kennis hebben ze al veel mensen succesvol begeleid in hun revalidatietraject.

Wordt revalideren na corona vergoed?

Per patiënt verschilt hoeveel en welke zorg nodig is. Er geldt een maximum van 50 vergoede behandelingen voor fysiotherapie met een maximale duur van een half jaar. De vergoeding komt vanuit de basisverzekering, dus het eigen risico wordt wel aangesproken. Een verwijzing van een huisarts of specialist is hiervoor vereist. De regeling geld vooralsnog tot 1 januari 2025

Maak een afspraak

Zorg dat je zo goed mogelijk herstelt na het Corona-virus. Herken je één of meerdere klachten? Maak dan direct een afspraak of neem telefonisch contact op met een praktijk bij jou in de buurt.

Onze locaties voor revalidatie na corona

Kom om te revalideren na corona naar een vestiging bij jou in de buurt:

medifit fysiotherapie pellikaan breda

Medifit Fysiotherapie Pellikaan Breda

Bijster 30, 4817 HX, Breda

Medifit Fysiotherapie Dongen De Vennen

Deken Batenburgstraat 2 5104 CR • Dongen

Medifit Fysiotherapie Medisch Centrum Oisterwijk

Moergestelseweg 34, 5062 JW, Oisterwijk

medifit fysiotherapie verbeeten tilburg

Medifit Fysiotherapie Verbeeten Tilburg

Brugstraat 10, 5042 SB, Tilburg

medifit fysiotherapie zorgvlied tilburg

Medifit Fysiotherapie Zorgvlied

Burgemeester Damsstraat 84, 5037NS, Tilburg

medifit fysiotherapie sportcity tilburg

Medifit Fysiotherapie Sportcity Tilburg

Professor Goossenslaan 22, 5022 DM, Tilburg

Afspraak maken

Maak nu eenvoudig een afspraak