Over ons

Veelzijdig, enthousiast en met veel kennis en kunde: dat kenmerkt de fysiotherapeuten van Medifit fysiotherapie. Met 14 verschillende praktijken in Noord-Brabant zitten we altijd in de buurt. Is het niet mogelijk om naar de praktijk te komen? Dan komen onze therapeuten jouw kant op.

Waarom kiezen voor Medifit Fysiotherapie?

Medifit Fysiotherapie is een Pluspraktijk. Dat betekent dat we tot de top 10% van de beste fysiotherapiepraktijken in Nederland behoren. We zijn voorkeursleverancier van CZ en Achmea.

Binnen 48 uur een eerste consult

Binnen 24 tot 48 uur kun je bij ons terecht, ook als je geen (top)sporter bent. Hoe eerder we beginnen, hoe sneller je herstelt.

Specialistische maatwerkbehandelingen

Iedere fysiotherapeut heeft zijn eigen specialisatie. Je kunt ervan op aan dat een betrokken en bevlogen specialist je behandelt.  

Innovatieve diagnostiek en behandeling

We blijven up-to-date met de nieuwste technieken en behandelingen, zoals echografie, Dry Needling, shockwave-therapie, en EPTE®. Ook bieden we oefentherapie in het water op vier locaties.

Samenwerking met andere zorgverleners

Indien nodig, werken we samen met diëtisten, orthopeden, sportartsen en oncologen voor jouw optimale herstel. Kies voor Medifit Fysiotherapie om zo snel mogelijk het plezier in bewegen terug te krijgen. Bekijk de behandelingen per locatie.

medifit fysiotherapie breda

5 locaties

Breda

medifit fysiotherapie dongen

1 locatie

Dongen

medifit fysiotherapie goirle

1 locatie

Goirle

medifit fysiotherapie moergestel

1 locatie

Moergestel

medifit fysiotherapie oisterwijk

1 locatie

Oisterwijk

medifit fysiotherapie oosterhout

1 locatie

Oosterhout

medifit fysiotherapie tilburg

3 locaties

Tilburg

medifit fysiotherapie roosendaal

1 locatie

Roosendaal