Medifit SPEC: Spier en Pees Expertise Centrum

Onze therapeuten zijn specifiek opgeleid voor pees- en spierklachten en voeren inspecties uit op de meest kundige manier. Met veel kennis en ervaring helpen we je bij blessures zoals een tenniselleboog, hielspoor, voetbalknie of pijnlijke schouderpees. 
Met geavanceerde onderzoeks- en behandelapparatuur, zoals echo-apparatuur, stellen we nauwkeurig vast waar het probleem zit en hoe ernstig het is.

Onze SPECifieke locaties 

Kom voor een Medifit SPEC: Spier en Pees Expertise Centrum naar een vestiging bij jou in de buurt:

medifit fysiotherapie pellikaan breda

Medifit Fysiotherapie Pellikaan Breda

Bijster 30, 4817 HX, Breda

medifit fysiotherapie zoete inval breda

Medifit Fysiotherapie Zoete inval

Zoete inval 29, 4815 HK, Breda

Medifit Fysiotherapie Medisch Centrum Oisterwijk

Moergestelseweg 34, 5062 JW, Oisterwijk

Specialist in sterke en gezonde spieren

Onze praktijken bieden een unieke combinatie van apparatuur, kennis en faciliteiten. Zo kunnen we je effectief onderzoeken en behandelen. Als een van de weinige praktijken bieden we EPTE® therapie voor langdurige en chronische peesklachten. Met ESWT of shockwave-apparatuur behandelen we de pees effectief in de diepte. Daarnaast gebruiken we Medical Taping voor spierblessures, met vaak direct resultaat.

Onze therapeuten helpen je met een behandelplan op maat en een gericht oefenprogramma. We beschikken over volledig ingerichte trainingszalen op al onze praktijken, zonder extra kosten als je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie.

Maak een afspraak

Laat je fysieke ongemakken je niet belemmeren. Onze spier en pees specialisten onderzoeken je blessure en adviseren welke behandeling hierbij aansluit. Maak direct een afspraak of neem telefonisch contact op met een praktijk bij jou in de buurt.

Afspraak maken

Maak nu eenvoudig een afspraak