Sport performance

Veel sporten richten zich op techniek en tactiek, wat natuurlijk essentieel is. Onderschat het belang van het fysieke aspect niet. Verbeter kracht, explosiviteit, snelheid, wendbaarheid, reactievermogen en train de juiste energiesystemen en maak een aantal forse stappen in de kwaliteit van je sportuitvoering als (top)sporter.

Sport performance Princenhage Breda

Bij Sport performance Princenhage ontwikkelden we een systeem waarbij we een blauwdruk maken van de sporter en zijn sport. We beginnen met een nulmeting via geavanceerde apparatuur en sportspecifieke testen. Daarna zorgen we voor een maatwerk programma, gericht op jouw persoonlijke doelen. Sport performance is voor zowel top- als amateursporters. 

Dit systeem is ontwikkeld door Remi Sulkers, performance-trainer en sportfysiotherapeut van onder andere Rico Verhoeven en door Martijn Lips, Master sportfysiotherapeut.

medifit fysiotherapie team princenhage breda

Personal training

Wil je fitter of sterker worden, gezonder gaan leven, afvallen of terugkerende blessures voorkomen? Dan zijn onze fit programma’s perfect voor jou. Samen met onze personal trainers werk je in een inspirerende sportomgeving aan je persoonlijke doelen.

medifit fysiotherapie princenhage breda

Medifit Fysiotherapie Princenhage

Ettensebaan 29, 4813 AH , Breda

Medifit locatie Princenhage Breda 

Onze Medifit locatie in Breda, Princenhage, biedt de beste faciliteiten om je klachten te verhelpen of je te ondersteunen bij het bereiken van je sportieve doelen. Ons toegewijde en ervaren team hanteert een persoonlijke benadering en staat klaar voor topsporters, recreatieve sporters en patiënten met niet-sportgerelateerde klachten. Of je nu een sportblessure hebt of andere klachten, we zijn er voor jou. 
Wil je gebruikmaken van onze uitstekende faciliteiten? Ga naar de fysiotherapie Breda – Locatie Princenhage

Afspraak maken

Maak nu eenvoudig een afspraak