Medifit Wéér Vitaal

Medifit Wéér Vitaal biedt sport- en beweegmogelijkheden voor jong en oud. We bieden begeleiding voor preventie van klachten zoals Diabetes of COPD. Het programma is geschikt als vervolg op fysiotherapie en om Wéér Vitaal te worden.

Sporten bij Medifit Wéér Vitaal

Medifit Wéér Vitaal biedt verschillende sportmogelijkheden aan, zoals ‘Medische Fitness’. Hierbij sport je met maximaal 8 anderen onder begeleiding aan je persoonlijke doelen, wensen en niveau. Verbeter je conditie en stimuleer het herstel van aandoeningen zoals rugklachten. 

Daarnaast zijn er groepslessen ‘Wéér Energiek’ en ‘Wéér Kunnen’ om je spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wéér Kunnen is net wat laagdrempeliger dan Wéér Energiek. 

Ook is er ‘Personal Training’ voor één-op-één of één-op-twee begeleiding. Onze sportdeskundige van Medifit Wéér Vitaal zijn gespecialiseerd in kracht- en coditietrainen.  De groepsles ‘Pilates’ richt zich op mobiliteit en kracht. Vooral voor mensen met bekkeninstabiliteit, rug-, nek- en/of schouderklachten is deze les een aanrader. 

vitaal zwanger medifit fysiotherapie

Vitaal Zwanger

Bewegen tijdens de zwangerschap is goed voor zowel de aanstaande moeder als het kind. Het houdt je fit en helpt bij het herstel en voorkomen van klachten. Daarom biedt MediFit de groepsles Vitaal Zwanger aan. 

Onze samenwerking met bekkenspecialisten en verloskundigen zorgen dat we je altijd de beste zorg bieden. Bij Vitaal Zwanger werk je aan je persoonlijke doelen in de wekelijkse groepsles. Ook kun je vaker komen en zelfstandig werken aan je vitaliteit.  

Wéér Jezelf

De periode na de bevalling is een bijzondere en mooie tijd. Toch ervaren veel vrouwen onzekerheid over hun lichaam, sporten en bewegen. Medifit zorgt dat je ook in deze periode fit en energiek bent en blijft met de groepsles Wéér Jezelf. Dit bereiken we met begeleiding, groepslessen en informatievoorziening. Wil je meer informatie? Bel of mail ons en we beantwoorden al je vragen. 

sporten bij medifit fysiotherapie

Hulp bij voeding

Naast sportbegeleiding adviseren we over voeding. Onze diëtiste maakt een voedingsplan voor het behalen van het gewenste resultaat.

Alle lessen verzorgen onze specialisten vanuit locatie Oisterwijk en locatie Moergestel

Wat kost het?

Voor het sporten bij Medifit Wéér Vitaal is er een vrijblijvend (gratis) intakegesprek voor het bespreken van je persoonlijke doelen en wensen. 

1x per week 48 euro per maand (incl. BTW)

Onbeperkt 80 euro per maand (incl. BTW)

Medifit Fysiotherapie Medisch Centrum Oisterwijk

Moergestelseweg 34, 5062 JW, Oisterwijk

Start met Medifit Wéér Vitaal!

Zit beter in je vel met Medifit Wéér Vitaal. Meld je aan en vul onderstaand contactformulier in. Ook kun je telefonisch of per mail contact opnemen met de locatie Oisterwijk of Locatie Moergestel

Medifit Fysiotherapie Moergestel

Raadhuisstraat 1A 5066 AP, Moergestel

Afspraak maken

Maak nu eenvoudig een afspraak